11th IJMS Conference: Schedule

11th INTERNATIONAL JOURNAL OF MOTORCYCLE STUDIES CONFERENCE
University of Nottingham, University Park, Nottingham NG7 2RD

25–28 July, 2024

Details | Registration & Accommodation | Schedule

Conference Schedule:


 

THURSDAY, July 25

Registration @ University of Nottingham
Place TBA
4:00 p.m. – 6:00 p.m.
Dinner @ TBA 7:00 p.m. – 9:00 p.m.

 

FRIDAY, July 26

Registration @ University of Nottingham
Place TBA
9:00 a.m. – 9:45 a.m.
 SESSION #1 10:00 a.m. – 11:00 a.m.

Welcome Address: Sheila Malone, IJMS Managing Editor
Keynote #1: Roy Pratt, IMPS / Shel Silva, DocBike

 

Break [15 mins] 11:00 a.m. – 11:15 a.m.
 SESSION #2  11:15 a.m. – 12:30 p.m.

Safety/Science #2:

 

Lunch 12:30 p.m. – 2:00 p.m.
 SESSION #3  2:00 p.m. – 3:45 p.m.

Visual/Art:

 

Break [15 mins] 3:00 p.m. – 3:15 p.m.
 SESSION #4  3:15 p.m. – 4:15 p.m.

Other:

 

Break [15 mins] 4:15 p.m. – 4:30 p.m.
 FILM SCREENINGS  4:30 p.m. – 6:15 p.m.

Films: Speed Is Expensive + Discussion

 

Break [45 mins] 6:15 p.m. – 7:00 p.m.
Dinner @ TBA 7:00 p.m. – 9:00 p.m.

 

SATURDAY, July 27

 SESSION #5  10:00 a.m. – 11:00 a.m.

Keynote #2: Roy Pratt, IMPS / Shel Silva, DocBike

 

Break [15 mins] 11:00 a.m. – 11:15 a.m.
 SESSION #6  11:15 a.m. – 12:30 p.m.

Autoethnography:

 

Lunch 12:30 p.m. – 2:00 p.m.
 SESSION #7  2:00 p.m. – 3:15 p.m.

Safety/Science #2:

 

Break [15 mins] 3:15 p.m. – 3:30 p.m.
 SESSION #8  3:30 p.m. – 4:15 p.m.

Literature & Motorcycles

 

Break [15 mins] 4:15 p.m. – 4:30 p.m.
 SESSION #9  4:30 p.m. – 6:00 p.m.

Film Screening (Short) + Film/Publishing

 

Break [60 mins] 6:00 p.m. – 7:00 p.m.
Dinner @ TBA 7:00 p.m. – 9:00 p.m.

 

SUNDAY, July 28

Brunch / Ride 10:00 a.m. – 12 noon (location TBA)

 

Comments are closed.